Van Loosbroek Bedrijfsgeneeskundig Advies
Gezonde aandacht voor alle medewerkers en het gehele bedrijf

Netwerk

Problemen, klachten en symptomen dienen zoveel mogelijk te worden aangepakt en opgelost bij de bron van de situatie. Er is daarbij vaak een bredere, multidisciplinaire aanpak nodig. Hiervoor heb ik een uitgebreid en breed netwerk om me heen verzameld. Met deze professionals heb ik in het verleden veel ervaring opgedaan en zij delen de visie zoals ook ik deze hanteer in de aanpak van allerlei uitdagingen (visie).

 


 ZEGT
Peter Wolters, Arbeids- en Organisatie Adviseur
Frans Heijkers, Hogere Veiligheidskundige / Arbeidshygiënist
Rene van den Buijs, Hogere Veiligheidskundige / Arbeidshygiënist 


www.zegt.info


 

 

OCA
Van Loosbroek Bedrijfsgeneeskundig Advies werkt nauw samen met OCA, klinieken voor revalidatie en werkhervatting. OCA is specialist op het gebied van chronische pijnklachten en ondersteuning bij werkhervatting. Door middel van de multidisciplinaire behandeling kan de patiënt weer meedoen aan activiteiten van het dagelijkse leven, werk en het (sociale) leven. OCA is met 19 vestigingen verspreid door het land, altijd dichtbij.


www.oca.nlGimd
Gimd, specialist op het gebied van bedrijfsmaatschappelijk werk: resultaatgerichte psychosociale begeleiding van werknemers, teams en leidinggevenden. Daarnaast levert GIMD diensten op het gebied van o.a. conflictmanagement, traumaopvang, vertrouwenspersonen, managementcoaching, financiële hulpverlening, trainingen en workshops, en teambegeleiding. 

  

www.gimd.nl


Grip
Grip Schuldhulpverlening is gespecialiseerd in schuldhulpverlening aan werknemers. De hulpverlening is erop gericht dat uw werknemers weer snel beter gaan functioneren in hun werk.


www.grip-schuldhulpverlening.nl


Koops Ergonomie
Roelie Koops, is medisch ergonoom Eur.Erg. en gespecialiseerd op aanpak fysieke belasting op de werkplek. Roelie is Europees Geregistreerd Ergonoom en BIG geregistreerd.
Koops Ergonomie verzorgt trainingen om preventief klachten te voorkomen en geeft gerichte adviezen bij aanwezigheid van klachten. Ook geeft Koops Ergonomie advies bij belasting / belastbaarheid vraagstukken om te zien of hervatting op de huidige werkplek mogelijk is of dat met aanpassingen haalbaar zou zijn. Roelie werkt binnen productie- en/of kantoor omgevingen.


informatie via:
info@koopsergonomie.nl


Monique In Bedrijf
Monique Besselink
ondersteunt individuen, teams en organisaties bij het volledig benutten van kansen en mogelijkheden. Gezondheid heeft vaak een sterke invloed op het functioneren, op de arbeidsmogelijkheden van de persoon. Andersom heeft disfunctioneren -een misfit tussen de persoon, de functie en of organisatie- ook zijn weerslag op de gezondheid. Zij sluit zich graag aan bij het netwerk van VaLoBa omdat beide vakgebieden, Bedrijfsgeneeskunde en HR, veel raakvlakken hebben en van elkaar kunnen leren. Vanuit haar achtergrond (gezondheidszorg, HR advies, assessmentadviseur en trainer/coach) beschouwt zij zaken vanuit een breed perspectief en zet zij in wat nodig is. Dat kan zijn geven van inzicht (assessments en coaching), ontwikkeling (training), ondersteuning en ontzorging ((Interim) HR advies). In dit palet zit ook verzuimbegeleiding/casemanagement, verzuimtraining en ondersteuning bij duurzame inzetbaarheid. 


www.moniqueinbedrijf.nl


VP4YOU
Corrie Meijerbiedt laagdrempelige en praktische ondersteuning aan organisaties, medewerkers en particulieren om ongewenst gedrag op de werkvloer te voorkomen. Corrie is een leider met passie en oog voor dat wat de mens beweegt, een luisterend oor voor mensen en organisaties die worstelen met vragen en kwesties over Ongewenste Omgangsvormen en Integriteit. Met 30 jaar leidinggevende ervaring in de profit-en non profit sector, werkt Corrie voor organisaties,  particulieren en teams waarbij een veilige (werk) omgeving voorop staat. 


www.vp4you.nl


BBCC Coaching & Mediation
Bernadette Boerlage, ondersteunt organisaties en personen door middel van coaching, mediation, counseling of het geven van organisatieadvies. 
Daarnaast is zij als vertrouwenspersoon actief binnen diverse (non-profit)organisaties.


www.bbcc.nl


Alifestyle, Leefstijl & Loopbaan
Ammerens van der Touwis adviseur en coach op het gebied van leefstijl & vitaliteit, loopbaan & re-integratie en hormoontrainer.


www.alifestyle.nl


Oenante
Saskia van Heijningen, coach op gebied van persoonlijk leiderschap en organisatie ontwikkeling


www.oenante.nl