Van Loosbroek Bedrijfsgeneeskundig Advies
Gezonde aandacht voor alle medewerkers en het gehele bedrijf

Rijbewijskeuringen

Als u uw groot rijbewijs (CDE) wilt aanvragen of verlengen dient u medisch te worden gekeurd. Ik kan als BIG geregistreerde bedrijfsarts deze keuring voor u uitvoeren. 
Hoe werkt het? (u kunt dit ook nalezen op de website van het CBR www.cbr.nl)

Allereerst dient u een gezondheidsverklaring in te vullen en op te sturen naar het CBR. Deze verklaring kunt u aanschaffen bij de meeste gemeenten.
Sneller gaat het als u de gezondheidsverklaring via de website van het CBR (www.cbr.nl) aanschaft en deze digitaal invult en indient bij het CBR. 
Vervolgens krijgt u van het CBR per post, of als u de gezondheidsverklaring digitaal heeft ingevuld per email, de benodigde keuringsformulieren toegezonden welke u mee dient te nemen naar de medische keuring.
Op deze formulieren staat ook een zogenaamde ZD code. Deze code gebruik ik om voor u de keuring digitaal (via zorgdomein) te verzorgen richting het CBR. Heeft u geen ZD code op uw keuringsformulieren staan, dan gaat de verwerking per post, maar duurt dan langer.

De keuring

Zodra u de formulieren van het CBR heeft ontvangen, kunt u een afspraak bij mij maken voor een medische keuring. 
U neemt naar de keuring het volgende mee:
- een geldig ID document (paspoort, ID kaart of rijbewijs)
- een potje verse ochtendurine
- eventuele medicatie die u gebruikt
- uw bril en/of contactlenzen
Ik voer vervolgens de keuring voor u uit. De resultaten gaan naar het CBR. De medische adviseur van het CBR beoordeelt de resultaten van de keuring, niet de keurend arts. 

Afspraak maken voor de keuring

Een keuring kunt u aanvragen door het invullen van het contactformulier. Ik neem zo spoedig mogelijk daarna contact met u op voor het inplannen van een keuring. Een keuring kan plaatsvinden op de spreekuurlocaties in Druten of Arnhem.

Kosten van de keuring

Een keuring voor het rijbewijs CDE kost €75,00 inclusief BTW. (prijs per 01-01-2023)